Op de camping kunt u vanaf uw ruime plaats genieten van de rust en het prachtige vrije uitzicht over het Geuldal en het pittoreske Epen. We beschikken over 15 plekken van ongeveer 10 bij 10 meter.

Het sanitair is comfortabel met douches zonder muntautomaat. Het gebruik van WIFI en koelkast is gratis en tegen geringe vergoeding maakt u gebruik van de wasmachine. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden en iedereen mag altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij de werkzaamheden op de boerderij.
Vanaf 15 maart bent u van harte welkom.

Voorzieningen

Er zijn uitstekende en ruime sanitaire voorzieningen. Er zijn twee douches met thermostaatkranen zonder munt-automaten. Voor dames en heren zijn er aparte toiletten en afsluitbare ruimtes met wastafels.
Verder treft u in het sanitairgebouw een overdekte afwasplaats met warm en koud water, een koelkast en wasmachine met centrifuge aan.

camping_plattegrond.PNG

En verder…

Voor iedere kampeerplaats een stroomvoorziening 230V/6A. Ruime parkeergelegenheid bevindt zich naast de camping. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig, waaronder zandbak, schommel, skelter, step, driewieler, fietsje e.d. Ook mogen de kinderen eventueel meehelpen!

Prijzen

Kijkt u voor onze prijzen en reserveringsmogelijkheden op de pagina:

Prijzen mini-camping